Haziran Ayında İkizler, Terazi ve Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

tarihinde

Hava grubu burçlarını bu ay neler bekliyor, ne gibi yenilikler baş gösteriyor? İkizler, Terazi ve Kova burçları, yazımıza buyurun!

 

HAVA GRUBU BURÇLARINI BU AY NELER BEKLİYOR?

 

Hava burçları, bu yazımız size! Haziran ayı geldi çattı. Peki bu ay sizler için neler ifade edecek, bilmek ister misiniz? Aşk, iş ve sosyal hayatınıza dair her şey yazımızda. 

 


☎ En İyi Fal Hizmeti Bu Numarada: 00902129002511 ☎

Online Falcıları Gör


 

 

İşte Haziran ayı burç yorumlarınız:

 

 

 İKİZLER

Sevgili İkizler burcu, tüy gibi hafifleyeceğin bir aya hazır mısın ? Merak etme, sıkıntılar geçmişte kalıyor; şimdi dinlenme zamanı! Uzun zamandır sırtında taşıdığın yüklerden bir süreliğine kurtuluyorsun. Bu ay, geçmişle olan bağlarını biraz daha koparacak; önem verdiğin insanlarla arandaki kırgınlıkları geride bırakmayı başaracaksın. Duydukların seni artık eskisi kadar incitmiyor. Gücün haklılığından geliyor!

Güneş nihayet burcuna geçti. Bu, büyük yeniliklerin habercisi. Güneş’in kuvveti sende dayanılmaz bir çekim kuvveti yaratacak. Bu ayın gözdesi sensin! Herkes seninle konuşmak, arkadaş olmak istiyor. Hayatından çıkardığın bir takım insanlar seninle yeniden barışabilmek için can atıyor.


☎ Telefondan Falın 10 dksı 1 Euro! ☎


Yılın şu anına dek ilişkilerinde türlü istikrarsızlıklar yaşadın. Gelip geçici ilişkiler ve kafa karışıkıklıkları gündeminde oldu. Ancak artık, bir içe dönüş, kendini sorgulama sürecindesin, yüklerinden kurtulmaya başladın! Kısa süreli ve yüzeysel ilişkiler seni tatmin etmiyor. Gidenlere üzülmeyi bırakıp, ruhunu özgür bırak.

Eğer bir ilişki içindeysen ya da evliysen, ilişkinizi kemiren sorunları konuşmanın tam sırası! 13 Haziran’da burcunda gerçekleşecek Yeniay, ilişkinin detaylarını masaya yatırmak için bir fırsat. Sevgilinle olan sorunlarının birçoğu birbirinizle açıkça konuşmamaktan kaynaklanıyor. Alıngan olmayı bırakıp, partnerini anlamaya ve onunla ilgili sorunlarını nazikçe dile getirmeye çalış.

Eğer kalbin boşsa, merak etme. Gökyüzü bu ayın son haftası sana yepyeni karşılaşmalar sunacak! Yılın bu zamanına kadar yaşadığın hayal kırıklıkları seni yeni bir ilişkiye başlama konusunda tereddüte düşürebilir. Ancak fikrini değiştirecek, kalbini yerinden oynatacak biriyle karşılaşabilirsin. Temkinli olmaya ve onu iyice tanımaya gayret et. Sabret, gökyüzü sana aradığın aşkı sunmaya başlıyor!

 

 

 

TERAZİ

Terazi burçları, sıkı durun! Yılın bu zamanına kadar verdiğiniz emeklerin karşılığını nihayet alacaksınız. Ancak bu ay doğru kararlar alıp doğru hamlelerde bulunmanız çok önemli. Yorgunsunuz ve düşüncelerinizi toparlamakta zorlanıyorsunuz. Ancak merak etmeyin, etrafınız size yardım eli uzatacak insanlarla dolu. Bu dönem önemli kişilerden, profesyonellerden fikir almanız sizin için çok önemli. Gerekli çabayı gösterdiğiniz takdirde şansınız açılacak ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Ay sonuna doğru uzun zamandır beklendiğiniz bir değişimin gerçekleşmesi için gerekli koşullar oluşmuş olacak. Ticaretle uğraşıyorsanız güzel kazançlar elde edeceksiniz. Biraz sabır!


<<< Falda Sana Özel Promosyonlar Bu Linkte! >>>


Bu ay içinde ailenizle bir takım fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Fevri davranmamaya, yapıcı olmaya özen gösterin. İlişkilerinizde eski tahammülünüz kalmadı, kendinizi sürekli haksızlığa uğramış hissediyorsunuz. Bu, sizi insanlardan uzaklaşmaya itse de en yakınınızdakilerin desteğine her zaman için ilgi duyacaksınız.

Haziran sizin için ödüller ayı! Gökyüzü sizi beklemediğiniz her konuda hediyeye boğacak! Eğer işinizde yükselmek ya da yeni bir iş kurmak istiyorsanız, tam sırası. Üstlerinizle görüşmeniz ya da yeni ortaklıklar peşine düşmeniz faydalı olacaktır.

 

 

 

 KOVA

Sevgili Kova burcu, Jüpiter seni destekliyor ! Kendini geriye çektiğin, kişisel gelişimine ağırlık verdiğin ve kendini bolca sorguladığın bir ay geçiriyorsun. Ancak merak etme, kafandaki tüm sorular seni daha da ileriye taşıyacak. Ayın 21’inden itibaren yaşayacağın içsel uyanış, istek ve zevklerini yeniden belirlemene neden olacak.

Birlikte olmaktan keyif almadığın, seni rahatsız eden insanlar bu ay sıkça karşına çıkabilir. Ancak akraba ya da iş çevrendeki bu insanlarla arana mesafe koyabileceksin. İçsel gelişim ve dönüşümüne ayırdığın süre, yeni sorumluluklar almana neden olacak. Uzun sürecek ancak sonunda seni istediğin yere ulaştıracak bir sorumluluk üstelenebilirsin. Bunun için gereken yeteneğe ve cesarete sahipsin !


<<< Sevgilinle Geleceğinizi Tarot Uzmanlarımıza Sor >>>


Çok fazla maddi sıkıntı yaşadın. Haziran ayı da senin için kemerleri sıkma ayı olacak. Beklenmedik harcamalarla karşılabilirsin. Ayın son haftası ekonomik beklentilerini karşılamanı sağlayacak adımları atmanı sağlayabilir, ancak bu adımların meyvelerini ilerleyen zamanlarda alabileceksin. 28 Haziran’da Oğlak burcunda olacak Dolunay sana biraz gerilim getirebilir, yakınındakilerle ters düşebilirsin. Daha sonra pişman olmamak adına akılcı davranmanı, daha hassas ve sabırlı olmanı öneririz.

 

Mutlu ve güzel bir ay geçirmenizi dileriz!

 

Diğer en popüler yazılarımız:

 

 

 

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

24 Nisan Akrep Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 24 Nisan Çarşamba günü Akrep burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Boğa Burcunu etkilemenin yolları

Birinden hoşlanıyorsunuz ama ona yakınlaşma fırsatı bile bulamıyor musunuz? Burcunu biliyorsanız bu ipucu yeterli! İşte Boğa burcunu etkilemenin yolları!

Koç Burcu Erkeğini Sekiz Adımda Baştan Çıkarın

Koç burcu insanları etkileyen tutkulu ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Ama dikkatli olun. Koç burcu çok çapkındır. Kur yapmayı çok sever ama çabucak da sıkılır... Uzman astrologlarımız Koç burcunu baştan çıkarmanın püf noktalarını bizlerle paylaşıyor!

Astral Seyahatin Teknikleri, Sırları ve Tehlikeleri

Daha önce astral seyahatten bahsedildiğini duydunuz mu? Peki hiç denemek fikri aklınızdan geçti mi? Ancak bu pratiğin hafife alınmaması gerekir ve bazı bilgilere sahip olmak oldukça önemlidir. İşte tam da bu sebepten bu olağanüstü deneyimle ilgili tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. Astral seyahatin tekniklerini, sırlarını ve tehlikelerini öğrenmeden bu yola çıkmanızı istemeyiz!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey