Sekste Mutlu Olmak ve Mutlu Etmek İçin 5 Altın Kural

tarihinde

<strong>Cinsel hayattaki</strong> mutluluk ilişkilerin sağlıklı şekilde sürdürebilmesi için olmazsa olmaz. Siz de <strong>mutluluğu</strong> yakalamak için 5 altın kuralı hiç unutmayın.

 

MUTLU BİR CİNSEL HAYATIN 5 SIRRI

 

Mutlu bir ilişki kurmak, devamını getirmek her zaman için çok zordur. İki kişinin anlaşması, aynı yatağı paylaşması ve beraber yaşamasının zorlukları vardır.  Peki yatakta mutlu musunuz yoksa mutsuz mu?

Cevabınız koca bir mutsuzluk ise önce kendinizi tanıyarak işe başlamalısınız.

Kendinizi sevdiğiniz kişiden uzakta buluyorsanız, ilişkinizi güçlendirmenize yardımcı olabilecek 5 altın ipucunu aşağıda bulabilirsiniz.

 


♛ Online Tarot Falı Gerçek Falcılar : 10dk 4TL ! ♛


 

1- Kendinizi tanıyın:

Hem kendinize hem de partnerinize aşk hayatından ne beklediğinizi sorun. Böylece hem kendinizi hem de partnerinizi tanımış olursunuz. Önce kendi isteklerinizi gözden geçirin, sonra partnerinizin arzularını öğrenin. Kendinizi ve onu ne kadar iyi tanırsanız o kadar sağlıklı ve arzulu bir seks yaşamınız olacaktır. Çünkü kendini tanımayan ve kendiyle ilgili olumsuz düşünlere sahip çiftlerin cinsellikte rahat olması beklenemez.

2-Etkin İletişim Kurmak:

İlişkinizin ilk aylarında nasıl hissettiğinizi hatırlıyor musunuz? Eşinizle yaptığınız ilginç ve eğlenceli şeyler sizi mutlu ve enerjik hissettirirdi. Ne yazık ki zaman geçtikçe karnımızdaki kelebekler kayboluyor, sıkıntı ve karşılıklı uzaklıklar ise yerine geliyor... Bu, ilişkinizin yenilenmemesi nedeniyle olur. Onu taze ve heyecan verici tutmak için, tüm bu şaşırtıcı duyguları yeniden canlandırabilır ve birbiriniz için özel bir zaman bulabilirsiniz.

İkinizin de geçmişte keyif aldığınız aynı etkinlikleri yeniden yapmayı deneyin. Ya da sizi güldüren, sevindiren ve özel hissettiren yeni bir şeyler deneyin. Erken ilişkinizden güzel anıları getiren eski yerleri ziyaret edin.

Çocuklarınız varsa veya yoğun randevu programınız varsa eşinizle bu zamanı ayarlamak zor olabilir. Çift olarak bu konunun üzerinde çalışın ve kendinize zaman yaratın. İnanın bu özel anlar sizi kesinlikle yakınlaştıracaktır.

 


▶▶ Flaş fal bakımı! Hemen sorularına cevap bul


 

3- Konuşmak, konuşmak, konuşmak:

İkiniz ne zamandır karşılıklı konuşuyorsunuz? Mutlu bir ilişki kurmak istiyorsanız, birbirinizle (cep telefonlarınız ve TV'niz kapalı olmak zorunda) oturup güler yüzle, dinleyerek konuştuğunuzda her şeyin daha güzel olduğunu göreceksiniz. Bunu en başta günde en az 15 dakika yapmanız gerekir. Sevdiklerinize güzel şeyler söylemeyi unutmayın. Bitmemiş işlerinizle ilgili yorgun veya meşgul veya rahatsız hissedebilirsiniz, ancak unutmayın ki mutlu bir ilişki içinde bir ortak her zaman önceliğe sahiptir.

 

 

4- Rahat Hissedin, Hissettirin:

Rahatlayın, gevşeyin ve sadece devam edin! Kendiliğinden oluşan anları yaşayın. Cinselliğin tadını çıkarmak için ilişkiden önce tüm kızgınlıkları unutmak, sakinleşmek ve rahatlayarak gevşemek çok önemlidir. Eğer partnerinize karşı rahat değilseniz bunu ona karşı dile getirmelisiniz aksi takdirde siz istediğiniz hazzı alamazsanız partnerinize de bunu yansıtırsınız ve bu durum gerginliğe yol açabilir.

5- Utanç Duygusunu Yok Edin:

 Utanmak çok insani bir duygudur. Ancak yatakta utanmak sağlıklı ve mutlu bir seks hayatının önündeki en büyük engellerden biridir. Partnerinize sadık olun ve anı yaşayın. Eğer siz utanma duygusuna devam ederseniz partneriniz bir süre sonra bu durumdan sıkılabilir.

 

Bu 5 kuralı uygularsanız mutlu bir seks hayatına ulaşmanın önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Yine de aşk hayatınızda ve cinsel yaşantınızda adını getiremediğiniz bir huzursuzluk hissediyorsanız durugörülü uzmanlarımızdan biriyle konuşabilirsiniz.

Unutmayın ilk aramanıza özel ilk 10dk 1 Euro promosyonumuz hala devam etmekte!

 

 

 

Bunları da seveceksiniz:

 

 

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Boğa burcuna geçişi "Duygularınızı ve değerlerinizi yeniden değerlendirme zamanı. Kendinize ve sevdiklerinize karşı dürüst olun, maddi ve manevi zenginliklerinizi takdir etme zamanı."

En Güçlü Fal Çeşitleri

Fal çeşitli araçlar yardımıyla içinde bulunulan zaman ve gelecekle ilgili tahminlerde bulunmamızı sağlar. Kökenleri oldukça eski dönemlere uzanan bu uygulama bugün bile yaşamlarımızı ve geleceğimizi şekillendirmemizde yardımcı olur. En etkili fal çeşitlerini keşfetmeye hazır olun!

Uzun ömürlü bir ilişki için uyulması gereken 5 kural!

İlişkilerdeki beş altın kural, sağlıklı ve mutlu bir ilişki sürdürmek için önemli prensiplerdir. İletişim, güven, saygı, zaman ayırma ve anlayış-hoşgörü, ilişkinizin temel taşlarını oluşturur. Bu kurallara dikkat ederek, partnerinizle olan bağınızı güçlendirebilir ve daha tatmin edici bir ilişki yaşayabilirsiniz. Unutmayın, her ilişki emek ve çaba gerektirir, ancak bu çaba, ilişkinizin daha sağlam ve mutlu olmasını sağlar!

Kahve Falının Tarihçesi

Kahve falı, yüzyıllardır çeşitli kültürlerde uygulanan ve insanların geleceği hakkında bilgi edinmeye çalıştıkları bir kehanet yöntemidir. Bu fal, kahve içildikten sonra fincanın dibinde kalan telvenin şekillerinin yorumlanması esasına dayanır. Bu gelenek, sadece geleceği görmek için değil, aynı zamanda sosyal etkileşim ve eğlence amacıyla da kullanılmıştır. İşte kahve falının kökenlerinden günümüze kadar uzanan ilginç tarihçesi.

Senkronisite (Eşzamanlılık) nedir?

Etrafımızı saran tüm gizemli ve mutlu tesadüflerin bir adı vardır: Senkronisite yani eşzamanlılık. "Sihirli bir şekilde" tam zamanında ortaya çıkarlar ve bir durumu çözmemize, arzularımıza ulaşmamıza veya düşüncelerimiz ile gerçeklik arasında bir bağ kurmamıza olanak tanırlar. Sanki evren bize destek oluyormuş gibi hissederiz. Bu analitik psikolojiden gelen kavramın tanımını ve örneklerini keşfedin, eşzamanlılığı öğrenin!

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey

Yükselen Burç Nedir? Neyi Temsil Eder?

Yükselen burç, doğduğunuz anda doğu ufuk çizgisinde yükselen burçtur ve astrolojik haritanızın tamamlanmış bir şaheser olmasını sağlar. Güneş burcunuz kişiliğinizin özünü yansıtırken, yükselen burcunuz, dış dünyaya nasıl tepki verdiğinizi ve insanlarla nasıl iletişim kurduğunuzu açıklar. Bu iki yıldızı birleştirdiğinizde, işte o zaman gerçek "siz" ortaya çıkar!

Satürn Retrosu 2024 | Hangi burç nasıl etkilenecek?

Ünlü Astrolog Marta Denise, 2024'te gerçekleşecek Satürn Retrosu hakkında detaylı bir yazı hazırladı! Astrologumuz içeriği şöyle özetliyor: "29 Haziran 2024'ten itibaren 15 Kasım 2024'e kadar devam edecek olan Satürn Retrosu, Balık burcunda başlayacak. Bu dönem biraz ürkütücü görünebilir ama endişelenmeyin, bu süreci en iyi şekilde atlatmanız için astrolojik öngörü ve tavsiyelerimle buradayım! Satürn retrosu biraz melankolik geçebilir, fakat kendimizi geliştirmek ve öğrenmek için değerli sınavlar da sunabilir. ✨"