Zeynep Hanımın gözünden fal serüveni

tarihinde

<strong>Gelecekte istediği bir şeyin nasıl sonuclanacağını herkes merak eder.  Bende de bu merak fazlasıyla vardı ve falcılar hep dikkatimi çekmişti. Fal bakma hikayem erken yaşlarda çevremdeki gördügüm ya da bir yere gittigimde karşılaştığım falcılara özenmekle oldu ve kendime bende deneyebilirim dedim...</strong>

Falcılığa başlama hikâyenizi anlatır mısınız?

Gelecekte istediği bir şeyin nasıl sonuçlanacağını herkes merak eder. Bende de bu merak fazlasıyla vardı ve falcılar hep dikkatimi çekmişti. Fal bakma hikayem erken yaşlarda çevremdeki gördügüm ya da bir yere gittigimde karşılaştığım falcılara özenmekle başladı ve kendime bende deneyebilirim dedim. Başarısız olma riski de varken kahve falından başladım sonra katina ve tarot fallarına bakmaya başlamamla gerçekleşti benim fala başlama hikayem. Oldukça başarılı olunca daha çok insana ulaşmak istedim.

 

Kaç yıldır fal bakıyorsunuz?

Yaklaşık 13 yıldır fal bakmaktayım.

 

Ne tür fallara bakıyorsunuz?

Kahve falı, Tarot falı, Katina falı

Zeynep Hanımla konuşup gerçek fal baktırın
HEMEN ARA

Söylediklerinizin birebir çıktığı oldu mu? Olduysa bize biraz anlatmanız mümkün mü?

Söylediklerimin çok çıktığına şahit oldum. Duyumlar aldım. Fal baktığım bir bayanın çocuğunun iyi bir üniversite kazanacağını ve aynı şehirde olacağını belirttim ve çıktı. Görüşmediği küs olduğu kızının da hamile olduğunu söyledim ve oğlan kardeşinin maddi bir kayıp yaşayıp sıkıntı çekeceğini ve kızıyla küs olduğu için benim dedigim gibi kızının 2 çocuğuna hamile oldugunu öğreniyor  bana fal baktırdıktan sonra oğlu da aynı şehirde üniversitede iyi bir bölüm kazanıyor erkek kardeşi de boşandığı eşinin açtığı davalarla ondan fazla bir para çıkmasıyla maddi zorluk yaşıyor ve çok çok genç bir kıza fal bakmamla defalarca cıkması üzerine çok baktık ve sevgilisiyle evlenmeyi çok istesede ailesi istemiyormuş oğlanın fakat ben ısrarla geç de olsa evleniceklerini mutlu olacaklarını söylesem de oğlanın ailesi katti suretle istemedi aradan birkaç yıl geçince oğlan ailesini ikna ediyor güçte olsa ve böylelikle benim dedigim gibi evleniyorlar hem de hiç problem yaşamadan ve çok bunun gibi örnekleri ve daha değişik fallarımın çıktığını çok söyleyenler oldu.

 

Fal baktıracaklara söylemek istediğiniz özel bir şey var mı? Ne gibi durumlarda fal baktırmalılar?

Fala inanma falsız kalma cümlesi vardır türk kültüründe. Fala baktırmak için sorun yaşaması gerekmez genel hayatında. Para, aşk herşey için baktırılabilir bir durum olması gerekmez baktırmak için. Kim merak etmez ki geleceğini ne yaşayacağını...

 

Sizi neden aramalılar? Arayacak müşterilere neler vaat ediyorsunuz?

Beni aramalılar çünkü fal baktıklarımdan baktığım falların çoğu çıkıyor ve ben asla olmayacak bir şeye olacak diye umut vermem olumsuzda olsa hakikatleri öğrenmek ona göre daha iyi adım atmak için aramalılar. Arayacaklara vaatlerim hakikatler neyse bazı şeylerin iç yüzü elimden geldiğinin fazlası yardımcı olup yön vermeye çalışacağım bunları vaat etmekteyim!

 

Sorularımızı cevapladığınız için teşekkür ederiz. Astrocenter’da görüşmek üzere…

 

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

Günlük Burç Yorumlarınız

Ay'ın Boğa burcuna geçişi "Duygularınızı ve değerlerinizi yeniden değerlendirme zamanı. Kendinize ve sevdiklerinize karşı dürüst olun, maddi ve manevi zenginliklerinizi takdir etme zamanı."

En Güçlü Fal Çeşitleri

Fal çeşitli araçlar yardımıyla içinde bulunulan zaman ve gelecekle ilgili tahminlerde bulunmamızı sağlar. Kökenleri oldukça eski dönemlere uzanan bu uygulama bugün bile yaşamlarımızı ve geleceğimizi şekillendirmemizde yardımcı olur. En etkili fal çeşitlerini keşfetmeye hazır olun!

Uzun ömürlü bir ilişki için uyulması gereken 5 kural!

İlişkilerdeki beş altın kural, sağlıklı ve mutlu bir ilişki sürdürmek için önemli prensiplerdir. İletişim, güven, saygı, zaman ayırma ve anlayış-hoşgörü, ilişkinizin temel taşlarını oluşturur. Bu kurallara dikkat ederek, partnerinizle olan bağınızı güçlendirebilir ve daha tatmin edici bir ilişki yaşayabilirsiniz. Unutmayın, her ilişki emek ve çaba gerektirir, ancak bu çaba, ilişkinizin daha sağlam ve mutlu olmasını sağlar!

Kahve Falının Tarihçesi

Kahve falı, yüzyıllardır çeşitli kültürlerde uygulanan ve insanların geleceği hakkında bilgi edinmeye çalıştıkları bir kehanet yöntemidir. Bu fal, kahve içildikten sonra fincanın dibinde kalan telvenin şekillerinin yorumlanması esasına dayanır. Bu gelenek, sadece geleceği görmek için değil, aynı zamanda sosyal etkileşim ve eğlence amacıyla da kullanılmıştır. İşte kahve falının kökenlerinden günümüze kadar uzanan ilginç tarihçesi.

Senkronisite (Eşzamanlılık) nedir?

Etrafımızı saran tüm gizemli ve mutlu tesadüflerin bir adı vardır: Senkronisite yani eşzamanlılık. "Sihirli bir şekilde" tam zamanında ortaya çıkarlar ve bir durumu çözmemize, arzularımıza ulaşmamıza veya düşüncelerimiz ile gerçeklik arasında bir bağ kurmamıza olanak tanırlar. Sanki evren bize destek oluyormuş gibi hissederiz. Bu analitik psikolojiden gelen kavramın tanımını ve örneklerini keşfedin, eşzamanlılığı öğrenin!

En Sevilen Yazılar

Burcunuza Dair Her Şey

Yükselen Burç Nedir? Neyi Temsil Eder?

Yükselen burç, doğduğunuz anda doğu ufuk çizgisinde yükselen burçtur ve astrolojik haritanızın tamamlanmış bir şaheser olmasını sağlar. Güneş burcunuz kişiliğinizin özünü yansıtırken, yükselen burcunuz, dış dünyaya nasıl tepki verdiğinizi ve insanlarla nasıl iletişim kurduğunuzu açıklar. Bu iki yıldızı birleştirdiğinizde, işte o zaman gerçek "siz" ortaya çıkar!

Satürn Retrosu 2024 | Hangi burç nasıl etkilenecek?

Ünlü Astrolog Marta Denise, 2024'te gerçekleşecek Satürn Retrosu hakkında detaylı bir yazı hazırladı! Astrologumuz içeriği şöyle özetliyor: "29 Haziran 2024'ten itibaren 15 Kasım 2024'e kadar devam edecek olan Satürn Retrosu, Balık burcunda başlayacak. Bu dönem biraz ürkütücü görünebilir ama endişelenmeyin, bu süreci en iyi şekilde atlatmanız için astrolojik öngörü ve tavsiyelerimle buradayım! Satürn retrosu biraz melankolik geçebilir, fakat kendimizi geliştirmek ve öğrenmek için değerli sınavlar da sunabilir. ✨"