9 Eylül Başak Burcunda Yeni Ay ve Burcunuza Etkileri

tarihinde

9 Eylül'de meydana gelecek <strong>Yeniay</strong> önemli farkındalıklara işaret ediyor. Her burç için temel konuların neler olabileceğini sizler için kaleme aldık!

 

9 Eylül Başak Yeniayı Sizi Nasıl Etkileyecek?

Seni neler bekliyor?                                      

9 Eylül Cumartesi günü Başak burcunda meydana gelecek Yeniay önemli farkındalıklara işaret ediyor. Her burç için temel konuların neler olabileceğini sizler için kaleme aldık!

9 Eylül Yeniayı'nın burçlara etkileri şöyle olacak:

 


☎ İlişkinizdeki her türlü problemi en iyi fal yorumcularına sorun: 00902129002511☎

En İyi Uzmanlara Fal Baktır


 

Yükselen burcunuzu seçip tıklayın ve sizi neler beklediğini öğrenin

 

 

 

   

  Koç Burcu

 Koç

Sevgili Koçlar, 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, yöneticisi Merkür’ün desteğiyle birçok yeniliğin habercisi olacak. Genel olarak baktığımızda bu Yeni Ay sizin kendinizi işinize adamanızı, inandığınız şeyler uğruna mücadele etmenizi simgeliyor. Dolayısıyla hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri düzeltmek ve çalışmalarınızı daha verimli hale getirmek için size fırsat tanıyor. 16, 21, 22, Eylül tarihleri yeni kararlar almanız için kilit tarihler olabilir, tetikte olun.

 

 

 

 
 

Boğa Burcu

 Boğa

Sevgili Boğalar 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, burcunuzda olumlu etkiler yaratacak. Yöneticisi Merkür Başak burcunda ilerlediği için ilişkilerinizde yeni ve sağlıklı kararlar almanızı sağlayacak. Bekar Boğalar için yeni bir tanışma ve duygusal etkileşim söz konusu olacak. Venüs, Akrep burcunda ilerlediği için ilişkide sahiplenme olgusu öne çıkıyor. Bu Yeniay, sizlerin karşı cins üzerindeki fiziksel ve ruhsal etkinizi artırıyor. 16 ve 21 Eylül tarihleri yeni kararlar almanıza neden oluyor.

 

 

 

 

   

 

İkizler Burcu

İkizler

Sevgili İkizler 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, hayatınızdaki problemlere yeni yaklaşımlar getireceğinizin habercisi. Artık daha titiz ve soğukkanlı bir tutum içindesiniz. Yeniayda verilen kararlar oldukça işinize yarar ve hayatın geri kalanı boyunca etkisini sürdürür. Bu Yeniayda iş hayatınız veya evinizle ilgili meseleleri halletmek, bu konularda yeni bir karar vermek için, 16 ve 21 Eylül tarihleri dikkat çekiyor. Aşk konusunda ise 23 Eylül’den sonra daha olumlu bir enerjiye sahipsiniz.

 

 

 

 
 

Yengeç Burcu

Yengeç

Sevgili Yengeçler 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay ve yönetici Merkür’ün gücü, yakınlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendiriyor. Bu Yeni Ay iş girişimleri, projeler ve planlamalar için gayet uygun. Bu konularda 16, 21 Eylül tarihleri karar almak için doğru tercih. Aşkta Venüs’ün desteğiyle oldukça tutkulusunuz. Bekar Yengeçler yeni biriyle tanışabilir. Bu Yeniay yakınlarınıza her konuda destek olmanızı, girdiğiniz çevrelere hemen adapte olmanızı teşvik ediyor. 23 Eylül sonrası, ailenizle ilgili bir konuda önemli bir karar verebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Aslan Burcu

Aslan

Sevgili Aslanlar 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay ve Merkür, güç ve kazanç elde etmeniz ve ekonomik birikimlerinizi doğru şekilde değerlendirmeniz için yardımcı oluyor. Venüs, Akrep burcunda ilerleyeceğinden siz bu Yeniayda duygusal anlamda da tutkulusunuz. Yakınlarınız, çevreniz, önem verdiğiniz her şey kıymetleniyor, sevdikleriniz hayatınızın merkezine oturuyor. Hiç kimsenin sevdiklerinize kötülük yapmasına izin vermeyeceksiniz. 16 ve 21 Eylül tarihlerinde çalışma hayatınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. 23 Eylül sonrası, birçok konuda şansınız yükselecek.

 

 

 

 

 

 

Başak Burcu

Başak

Sevgili Başaklar 9 Eylül saat 21:02 burcunuzda doğacak Yeniay, yöneticiniz Merkür’ün desteğiyle size olumlu gelişmeler müjdeliyor. Kişisel kararlarınızı daha dikkatle gözden geçirerek veriyorsunuz. İlişkide önemli bir dönem, her an evlilik kararı verebilirsiniz. Bu Yeniayda etkileme gücünüz ve ikna kabiliyetiniz gayet yüksek. 16 ve 21 Eylül tarihlerinde bir yolculuk, görüşme ya da sizin için önemli bir toplantı başarılı şekilde geçer. 23 Eylül sonrası, sizi ekonomik açıdan rahatlatacak gelişmeler yaşanabilir. Burcunuzdaki bu Yeniay şansınızı artıracak!

 

 

 

 

 

 

Terazi Burcu

 

Terazi

Sevgili Teraziler, 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, Merkür’ün Başak burcuna geçişiyle, her meseleyi dikkatlice incelemenizi, titiz düşünmenizi sağlıyor. Bu, yeni projeleriniz için bir hazırlık dönemi diyebiliriz. Bu süreçte büyük resimden ziyade detaylara odaklanıyor, ince eleyip sık dokuyorsunuz. 16 ve 21 Eylül tarihleri yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için en uygun tarihler. 23 Eylül sonrası, Merkür burcunuzda ilerleyerek, çevrenizle olan bağınızı güçlendirecek.

 

 

 

 

  

 

Akrep Burcu

Akrep

Sevgili Akrepler, 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, yöneticisi Merkür sayesinde birçok hedefinizin sonuca ulaşmasına yardım ediyor. Bu süreçte, hedef olarak belirlenen ne varsa, ona doğru nokta atışı yapıyorsunuz. Venüs’ün burcunuzdaki ilerleyişiyle ilişkilerinizde tutku, merkezi konuma oturuyor. Sahipleniyor, sahipleniliyorsunuz. 16 ve 21 Eylül tarihlerinde, iş görüşmeleri veya toplantılarda gayet avantajlı konumda olacaksınız. 23 Eylül sonrasında bazı ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu, hedeflerinize sahip çıkmanız için çok önemli olacak.

 

 

 

 

 

 
 
 

Yay Burcu

Yay

Sevgili Yaylar, 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, ideallerinizi, özellikle de iş hayatınızla ilgili hayallerinizi gerçekleştirmeniz için destek sağlıyor. Geleceğinizi detayıyla planlıyor, her bir adımınızı hedeflerinize yönelik olarak atıyorsunuz. 16 ve 21 Eylül tarihleri iş değiştirme yönünde alınacak kararlar için çok uygun. Venüs bu Yeniayla birlikte Akrep burcunda ilerleyecek. Duygusal ilişkilerinizde elinizdekinin kıymetini bilip fedakarlık yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. 23 Eylül sonrasında ise sosyal hayatınız canlanacak, yeni arkadaşlıklar kuracak ve dostlarınızla daha fazla vakit geçireceksiniz.  

 

 

 

 

   

 
 

Oğlak Burcu

Oğlak

Sevgili Oğlaklar 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay ve Merkür desteği, sosyal veya iş yaşamınızda hem kişiliğiniz hem de yeteneklerinizle ön plana çıkmanızı sağlayacak. Bu süreçte çokça takdir edilecek, herkesin ilgisini çekeceksiniz. Bu ilgi size daha titiz, ince eleyip sık dokuyan biri yapacak, daha fazla okuyup, araştırıp, kişisel gelişiminize yönelmenize yol açacak. 16 ve 21 Eylül tarihlerinde önemli bir görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu Yeniayda Akrep burcunda ilerleyen Venüs, sizin bir işe ya da ilişkiye tutkuyla bağlanmanızı sağlayacak.

 

 

 

 

 

 
 
 

Kova Burcu

Kova

Sevgili Kovalar  9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay ve yöneticisi Merkür’ün gücü gayet olumlu. Bu, size özellikle kişisel ilişkilerinizde büyük fayda sağlayacak.  Bu Yeniay’da ortaya çıkan konulardan biri de sıkı çalışmak. Ekonomik çıkarlarınızı korumak için eskisinden daha fazla çalışmalı ve daha dikkatli olmalısınız. Kişisel ilişkilerinizde daha mesafeli bir tutum içindesiniz, kimsenin sınırlarınızı geçmesine izin vermiyorsunuz. 16 ve 21 Eylül tarihlerinde parasal konularda verilecek sözlere dikkat edin. 23 Eylül sonrası, işleriniz yoluna girecek.

 

 

 

 

 

 
 
 

Balık Burcu

Balık

Sevgili Balıklar, 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, Merkür’ün güçlü desteğiyle ilişkinizde doğru bir karar almanızı sağlayacak. Artık ilişkilerinizde daha seçici ve dikkatlisiniz.  16 ve 21 Eylül tarihlerinde verilen kararlar özellikle evlilik-nişan gibi konulara yönelebilir, mevcut ilişkinizi bir ileri adıma taşımak isteyebilirsiniz. Bekar Balıklar ise artık daha ciddi bir ilişki arzusunun sinyallerini bulabilir. 23 Eylül sonrası, maddi ortaklıklar, iş veya özel anlamdaki ortaklıklar sizin için gündeme gelecek

 

 

Sizin için seçtiğimiz diğer yazılar: 

 

 

Find similar articles on this topic :

Burç yorumlarınız e-posta kutunuza gelsin!

Son Yazılarımız

24 Nisan Akrep Dolunayı: En çok hangi burç etkilenecek?

Bu ay Dolunay 24 Nisan Çarşamba günü Akrep burcunda gerçekleşecek. Bizi duygusal olduğu kadar profesyonel ilişkilerimizi de gözden geçirmeye davet eden bu Dolunay'In etkisi altında ya insanlarla yeniden kurmak ya da söz konusu ilişkiye veda etmek konusunda bir karara varacağız.

Boğa Burcunun Özellikleri

Boğa her şeyden önce sakin bir yaşama özlem duyar. Maddi rahatlığa sahip olmak ister. Basit ve doğal bir karaktere sahip olan bu Toprak burcu hayatın küçük zevklerinden keyif almasını bilir. Duygusal, sadık, muhafazakar ve biraz da bencil olan Boğa, karmaşalardan uzak durur. Boğa burcunun astrolojik portresini keşfetmeye hazır mısınız?

Boğa Burcunu etkilemenin yolları

Birinden hoşlanıyorsunuz ama ona yakınlaşma fırsatı bile bulamıyor musunuz? Burcunu biliyorsanız bu ipucu yeterli! İşte Boğa burcunu etkilemenin yolları!

Koç Burcu Erkeğini Sekiz Adımda Baştan Çıkarın

Koç burcu insanları etkileyen tutkulu ve güçlü bir kişiliğe sahiptir. Ama dikkatli olun. Koç burcu çok çapkındır. Kur yapmayı çok sever ama çabucak da sıkılır... Uzman astrologlarımız Koç burcunu baştan çıkarmanın püf noktalarını bizlerle paylaşıyor!

Astral Seyahatin Teknikleri, Sırları ve Tehlikeleri

Daha önce astral seyahatten bahsedildiğini duydunuz mu? Peki hiç denemek fikri aklınızdan geçti mi? Ancak bu pratiğin hafife alınmaması gerekir ve bazı bilgilere sahip olmak oldukça önemlidir. İşte tam da bu sebepten bu olağanüstü deneyimle ilgili tüm bildiklerimizi sizlere aktaracağız. Astral seyahatin tekniklerini, sırlarını ve tehlikelerini öğrenmeden bu yola çıkmanızı istemeyiz!

En Sevilen Yazılar

Numeroloji 2024: Sayılardaki Kaderiniz

2024, 8 rakamının yılı olacak. Sonsuzluğu ve gücü temsil eden bu rakam global boyutta bir adalet ve denge arayışına işaret ediyor. Büyük zıtlıkların ortasında, hak ve idealler için verilen büyük mücadele bizi bekleyen yıla damgasını vuracak. Kişisel yıl sayınızı kullanarak, 2024'te sizi nelerin beklediğini keşfedin!

Ay Takvimine Göre Saç Kestirmek: Doğru zamanı seçin!

Birçok kişinin de bildiği gibi Ay bitkilerin büyümesi ve uzamasında büyük bir etkiye sahiptir. Çiftçiler de tohum ekerken bu ilişkiyi dikkate alırlar. Benzer bir şekilde Ay saçlarımızın uzamasında da etkilidir. Saçlarınızın daha gür ve hızlı ya da yavaş uzaması için dikkat etmeniz gereken noktaları keşfedin!

Kuşların Ardındaki Gizli Anlamlar ve Semboller

Eğer kanatları kocaman açılmış bir kartal görmek başarıya işaret ediyorsa, bir kuzgunun bakışına rast gelmek kötü şeylere alamettir! Huzurlu bir şekilde bir o yana bir bu yana uçan ya da yanı başımızda duran kuşlar geleceğimize dair gizemlerle doludur. Onların ötüşlerini dinleyip türlerini tespit ederek bu mesajları anlamak mümkündür. Hayat size neler mi hazırlıyor? Cevaplar gökyüzünde ve bu yazıda!

Kara Ay Nedir?

Kara Ay'ı gökyüzünde aramanın anlamı yok! Gerçek anlamda var olmayan Kara Ay, Ay'ın Dünya etrafındaki yörüngesindeki duraklarından birine karşılık gelir. Peki Kara Ay, burcunuz üzerinde ne gibi etkilere sahiptir? Uzman astrologlarımız bu gizemli Ay'ın tüm yönlerini sizler için derledi.

Burcunuza Dair Her Şey

Geleceğinizi aydınlatın - 📞 (0850) 377 76 51

Aklınıza takılan sorular mı var? Cevaplar bulmakta zorlanıyor musunuz? Falcılarımıza danışarak kesin ve net cevaplar edinebilirsiniz.

Hemen arayın +90 850 377 76 51 Diğer uzmanları keşfedin